Diensten - ZJ Studio
ZJ Studio is opgericht door twee jonge ondernemers die gespecialiseerd zijn in Communicatie en Multimedia Design. Door vele jaren ervaring is ZJ Studio een expert op het gebied van design, foto- en videografie, websites, webshops en reclame.
zj-studio, reclamebureau, over ons, ons, ontwerpen, grafische, dtp, editing, video editing,
15616
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15616,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Diensten

Logo’s

Wij maken logo’s die passen bij de huisstijl van uw bedrijf. Een logo is niet het belangrijkste, maar klanten onthouden en associëren het wel met uw bedrijf. Om trots te kunnen zijn op je eigen logo is betrokkenheid nodig. Daarom nemen we je vanaf de eerste schetsen mee in het proces. Wij komen bij je op bezoek en vragen je door over je bedrijf en je drijfveren. We vragen je om een goede briefing en we willen weten wat je doelstellingen zijn. Zoek zelf eens 10 logo’s op die je mooi vindt en wij weten waar het logo wel of juist niet aan moet voldoen!

Huisstijl

De huisstijl is belangrijk, omdat het de identiteit van uw bedrijf weerspiegelt. De huisstijl wordt consistent gebruikt in o.a. visitekaartjes, briefpapier, website en email.

Een huisstijl die meer inhoudt dan een mooi logo en een strak visitekaartje. Een huisstijl die laat zien wie je bent, wat je doet en waarom klanten voor jou moeten kiezen. Bij een goede huisstijl wordt de onderliggende boodschap direct duidelijk.

Een huisstijl omvat niet alleen een logo, visitekaartje, briefpapier en envelop. Ook je website, flyers, banners en andere communicatiemiddelen worden ontworpen in lijn met het gekozen beeldmerk.

Promotie Filmpje

Tegenwoordig bereiken wij uw klanten niet met een enkele beeld, maar kunnen wij een professionele commercial of informatieve video maken en editen.

Uw bedrijf uitgelicht in een professionele bedrijfsfilm? Met daarin alle facetten van uw bedrijf? Wij weten er raad mee! Door onze ruime ervaring zorgen wij dat uw klant getriggerd wordt. Vaak zeggen beelden toch meer dan woorden. Producten worden gevisualiseerd, mensen zien direct het eindresultaat.

Fotografie

Een professionele fotoshoot of omgevingsfoto kan o.a. uw website beter laten ogen en uw diensten aantrekkelijker maken.

Webdevelopment

SEO-specialisten weten alles op het gebied van online vindbaarheid en staan te springen om hun trucjes toe te passen, zodat jouw website beter vindbaar wordt in zoekmachines, zoals Google. Door deze zoekmachineoptimalisatie zorgen we dat je online succes behaalt, zonder de leesbaarheid voor websitebezoekers te beïnvloeden. Je website laten maken door ZJ Studio.

Webshop

Ons creatieve team van webdevelopers bouwen webshops. Met behulp van dit gebruiksvriendelijke contentmanagementsysteem (CMS-systeem), krijg je eenvoudig inzicht in je bezoekersaantallen en andere statistieken van je webshop. Daarnaast kun je je webwinkel hiermee gemakkelijk beheren door bijvoorbeeld producten toe te voegen of prijzen te wijzigen.